O NAMA

O NAMA
Stephan Fashion Company

Stephan Fashion Company je uspešna retail kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja se bavi modom i modnom maloprodajom i veleprodajom u čijem je vlasništvu online prodavnica OBUĆA LUX . Modeli svih kategorija koje Vam obuća lux nudi prate svetsku modu i trenutni svetski trend. Specifičnost poslovanja Obuće lux jeste ponuda širokog asortimana obuće , zrela maloprodaja. Kroz dugo poslovanje I iskustvo sa našim dosadašnjim mušterijama sa punim pravom možemo reći da smo jedna od sigurnijih Online prodavnica u regionu sa dosta pozitivnih ocena I stalnih mušterija što govori da nam je profesionalnost sigurnost I poverenje naših mušterija na prvom mestu.

Naša misija je da omogućimo našim potrošačima da kroz širok izbor obuće koje nudimo izraze svoj lični stil, da se prilikom posete našoj maloprodaji ispune pozitivnom energijom i da dožive prijatno iskustvo u svakom kontaktu sa nama i time nam dozvole opravdanje njihovog poverenja I sigurnosti jer to je osnovni cilj našeg dugoročnog I uspešnog poslovanja.

Naziv Stephan Fashion Company opisuje odnos prema selekciji modela koje nudimo, ljudima, potrošačima i životnoj sredini. Estetika i visok standard kao životni stil su utkani u svaku poru našeg odnosa prema radu i okolini.

Ono čemu težimo je nedvosmislena i jasna slika naše kompanije ka potrošačima kao i strateško pozicioniranje na tržistu na kome radimo. Pružamo visok nivo „back office“ usluga maloprodaji i veleprodaji koje su efikasnije kada se operacije sprovode na zajedničkom nivou.

OBUĆA LUX

OBUĆA LUX je jedinstveni multibrend koncept store u vlasništvu Stephan Fashion Company. Na jednom mestu možete naći svoje omiljene modele koji prate svetski trend i garantuju udobnost I kvalitet . Maloprodajna mreža trenutno posluje iz Srbije vršimo dostavu po svim zemljama regiona I Evrope. U narednom periodu očekuje se ekspanzija i u druge zemlje Centralne Evrope.